Ardahan-Ardanuç yolu ulaşıma açılıyor Ardahan-Ardanuç yolu ulaşıma açılıyor

Üniversiteler Arası Dünya Güreş Şampiyonasında derece elde eden, TOGÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yavuz Selim Ağaoğlu ve Öğretim Görevlisi Milli Takım Antrenörü Sebati Kaya ile birlikte Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti. Milli Takım Antrenörü Üniversite Öğretim Görevlisi Sebati Kaya ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yavuz Selim Ağaoğlu ile sohbet eden Başkan Eroğlu, dünya şampiyonlukları ve ikincilikleri elde eden sporculara hediye takdim etti.

Şampiyonadan şampiyonluklar ve ikincilikler alan Tokatlı sporcuları tebrik eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 'Şampiyonada başarılar elde eden dört kardeşimizi belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Onların başarısı bizim yüzümüzde büyük bir sevinç oluşturdu. Ben kendilerine hem Tokatımız hem de ülkemiz için kazandırdıkları madalyalar için teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum' dedi.

Ata sporu güreşi millet olarak her zaman önemsediklerini ve gurur duyduklarını dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 'Son yıllarda ata sporumuz güreşte kadınlar kategorisinde de elde edilen başarılar olduğunu takip ediyor ve görüyoruz. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitemizde okuyan buradaki kardeşlerimizin de böyle bir başarı elde etmesi, bayrağımızı göndere çektirmesi, İstiklal Marşımızı okutması bizi ziyadesiyle gururlandırdı. Biz de onlara her zaman sağlık ve sıhhatle, sakatlıklar yaşamadan nice böyle güzel başarılar diliyoruz' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi