Ardeşen Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına,Gençlik ve Spor Eski Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ak Parti Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şehitoğlu, Eski Çevre Bakanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Belediye Başkanları, Ak Parti Ardeşen İlçe Teşkilatı, Ak Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kahya, İş adamları ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'in dost ve sevenlerinden oluşan çok sayıda davetli katıldı.

Protokol konuşmalarının yer aldığı veda gecesinde, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile ilgili güzel dilek ve temenniler dile getirilirken, yaklaşan yerel seçimler için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 5 yıl boyunca aynı havayı soluyarak Rize'nin geleceğine yönelik çalışmalarda birlikte adım attığı Gültekin ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi

Başkan Kasap konuşmasında, 'Böyle buluşmaların her ne kadar ismi veda buluşması olsa da aslında bu sadece almış olduğumuz mevcut göreve veda anlamındadır. Bizler sevdası olduğumuz bu şehre Rize'ye asla veda etmiyoruz. Belediye Başkanlığı görevim öncesi Ankara'da Ülkemiz ve Rizemiz için yapmış olduğum görevlerde nasıl bu şehrin bir evladı olarak mücadele verdiysem, bundan sonraki yaşantımda da Allah izin verdikçe daima şehrimiz ve Ülkemiz için çalışma gayreti içerisinde olacağım. Ardeşen ilçemiz hem yerelde hem Türkiye genelinde çok önemli siyasetçiler ve bürokratlar yetiştirmiş bir ilçemiz. Gültekin Başkanımızla zaman zaman istişarelerimiz oldu ve hayırlısıyla uyum içerisinde bir 5 yıl geçirdik. Ardeşende önemli hizmetlere imza attı. Bundan sonraki yaşantısında da daha başarılı işlerde bulunacağına inancım tamdır. Gelecek yıllarda sağlıklı ve başarılı yıllar geçirmesini Allah'tan temenni ediyorum. 31 Martta yapılacak yerel seçimde de Ak Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayımız Avni Kahya beye de çıkmış olduğu bu kutlu yolda en üstün başarılar diliyorum' dedi.

Başkan Gültekin ise veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

'Hizmetkari olduğum Ardeşen ilçemize beş yıl boyunca hizmet etmenin verdiği hoş bir seda ve akabinde Belediye Başkanlığı görevini tamamlayarak meclis üyelerime, mesai arkadaşlarıma,muhtarlar ve Ardeşenli hemşehrilerime veda etmenin hüznü ile ilçeye kazandırdığımız onca yatırımın hayat bulmasındaki mutluluğun iklimin de ki buruk bir sevinçle dolu bir geceyi yaşadık. Veda olarak atfettiğimiz ancak bizler için yeni başlangıçlara kapı araladığımız gecemize teşrifleriyle bizleri mutlu eden Gençlik spor eski Bakanım Rize milletvekilim Osman Aşkın Bak beye,Belediyecilikte duayenimiz, Adreşen Eski Belediye Başkanım Çevre Eski Bakanı ve ÇAYKUR Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ağabeyimize, Beyoğlu Eski Belediye Başkanı, Rize Eski Milletvekili ve RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar ağabeyimize, Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap'a, Ardeşen İlçe Kaymakamım Emrah Yılmaz'a, Hemşin İlçe Kaymakamım İbrahim Sağır'a, Çamlıhemşin İlçe Kaymakamım Mehmet Sadık Kılıç'a, Rize İl genel Meclisi Başkanımız Mehmet Kazancı'ya, Cumhuriyet baş savcımız Emre Tunay'a, Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı Avrupa mali kaynaklar daire başkanı Rauf Oğuz kardeşime,Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Turan Özyanık'a, İller Bankası Yönetim Kurumu Başkan Vekilimiz Mehmet Yerebakan'a, Ardeşen Eski Belediye Başkanı, Rize Eski Milletvekili Avni Kabaoğlu'na, Ardeşen Eski Belediye Başkanı, Orman ve Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Mümtaz Sinan'a, İlçe başkanım Mustafa Teriz'ye, adayımız Avni Kahya'ya, AK Parti Rize İl Teşkilatımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Daire ve Oda Başkan ve Müdürlerime, Siyasi Parti Başkan ve Belediye Başkan Adaylarımıza, Mahalle ve Köy Muhtarlar Dernek Başkan ve Muhtarlarımıza, STK'larımızın temsilci ve üyelerine, İl ve İlçelerden gelen tüm hanımefendi ve beyefendilere ayrı ayrı teşekkür ederim. Öte yandan bu güzel ve bir o kadar da anlamlı geceyi düzenleyen tertip komitesindeki can arkadaşlarım İbrahim Yıldırtan, Mustafa Ön, Muhammet Özyurt, Mustafa Okumuş'a en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. İyiki varsınız.'

Editör: Haber Merkezi