Ardeşen'de alt yapı ve üst yapıların yenilenmesi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını aktaran Kahya, 'Büyük yatırımlar yapıyoruz. Geleceğe dönük olan bu yatırımlarımız ile uzun yıllar bir daha el değmeden hizmet verilecek. Fırtına Mahallesi'ndeki bu çalışma ile mahallenin altyapısını sil baştan yenilemiş olacağız. Aynı şekilde pek çok noktada daha ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ardeşen'in alt yapı ve üst yapısını güçlendiren ve geleceğine yönelik kalıcı yatırımlarımıza devam edeceğiz.' dedi.

Kahya, göreve başladığı günden bu yana ekibiyle birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, ' Ardeşen'imize hangi hizmeti ne şekilde sunabiliriz? Her zaman bunun çabası ve gayreti içerisinde olduk. Bizim Ardeşen'e hizmet sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Bu hizmetleri ilçemizin istifadesine sunabiliyorsak bunun baş mimarı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız ve akabinde de Ankara'da işlerimizi birebir takip eden sayın milletvekillerimizdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Daha yaşanabilir bir Ardeşen'i yeniden inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.' diye konuştu.

Fırtına Mahallesi'ne 20.6 Milyonluk Yatırım
Ardeşen Belediyesi Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Telekom, Tedaş ve Doğalgaz ekipleri ilçenin en büyük mahallesi olan Fırtına Mahallesi'nde 10 milyon TL belediye, 1.2 milyon TL elektrik, 1 milyon TL telekom ve 8.4 milyon TL doğalgaz olmak üzere toplam 20.6 milyon TL tutarındaki yatırımı tamamlamak üzere.

Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu

Ardeşen Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 'Hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Ardeşen Belediyesi; hızlı ve çözüm odaklı olarak çalışan ekipleri aracılığıyla Ardeşen'de kalıcı, işlevsel ve modern bir altyapı ve üstyapı inşa ediyor. Fırtına Mahallesi'nde başlanan alt yapı ve üst yapı yenileme ve yapım çalışmaları ile mahalle doğalgaza kavuşurken, elektrik hatlarının yeraltına alınması ve telekomun altyapı yatırımları ile eşgüdümlü olarak cadde ve kaldırım düzenleme, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları baştan sona yeniden inşa edildi. Artan nüfus ile birlikte, gelişen kentin ihtiyaçlarını planlı bir şekilde yerine getiren ekipler; bu çalışmayla uzun ömürlü bir yatırımı daha mahalleye kazandırmış olacak.' denildi.

Fırtına Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan bu çalışmalarla çok geniş bir altyapı ve üstyapı ağı kurulacağının belirtildiği açıklamada, 'Proje ile birlikte doğalgaz, elektrik, telekom, yatırımları ile birlikte eşgüdümlü olarak 11 bin 500 metre içme suyu hattı, 2 bin 828 su abone bağlantısı, 23 bin 550 metre doğalgaz hattı, bin 924 doğalgaz abone bağlantısı, 7 bin ton sıcak asfalt, 12 bin metrekare beton yol çalışması tamamlanırken, 18 bin metrekare parke kaldırım ve yol düzenlemesi ile 6 bin metreküplük su deposu yapım çalışmaları devam ediyor.' ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi