Başkan Karagöz, sosyal medya hesabından komşu ilçe belediyelerinden İkizdere'ye getirildiğini iddia ettiği sokak hayvanları tarafından telef edilen tavukları paylaştı.

Açıklamasında, 'Bu katliamda sizin de payınız var' diyen Karagöz şunları söyledi:

'Tek suçumuz sokakta yaşayan canlara sahip çıkmak mı? Ayıp ama yapmayın artık bunu! Değerli komşu belediye yetkilileri lütfen kendi mahallelerinizden, sokaklarınızdan topladığınız sokak hayvanlarını İkizdere sınırları içine bırakmayın, bu suçtur ve vicdansızlıktır kusuruma bakmayın ama sorumsuzluktur.'

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

'Artık Tahammülümüz Yok'
Bu konuda sözlü olarak hep uyarılarda bulunduğunu belirten Karagöz, 'Kamera kayıtları elimizde artık tahammülümüz yok. Bizler nasıl bu konuda elimizi taşın altına sokuyorsak sizler de bu sessiz canlar konusunda elinizi taşın altına sokmalısınız. Yani toplayıp bir kamyonete doldurup dağın başına veya İkizdere'ye artık bırakmayın. Etik olmaz diye tutanak tutup yargıya taşımadık ama artık gereğini yapacağız.' diye konuştu.

'Sizler Hakkında Dava mı Açtıralım?
Karagöz, sahipsiz sokak hayvanlarının belli alanlarda kümelendiğini ifade ederek, 'Sahipsiz bir şekilde dışardan kamyonetle getirilip bırakılan bu sokak hayvanları kendilerine alan bulmak için şenlik olan mahallelerimizde yoğunlaşıyor ve sonuç fotoğraflarda gördüğünüz durum. Vatandaşın kümesine girip 12 tavuğunu telef etti. Elimdeki kamera kayıtlarını vatandaşa verip sizler hakkında dava mı açtıralım? Komşu belediye yetkilileri artık bu davranışlardan vazgeçsin lütfen.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi