Görev süresinin dolmasına sayılı günler kalan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, veda buluşmalarına RİPARK çalışanlarıyla devam etti. Rize Kale Çay Bahçesinde gerçekleşen toplantıya, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Birim Müdür ve amirleri ve görevli personel katıldı.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Bunun bir bayrak yarışı olduğunu dile getirerek, artık görevi devretme vaktinin geldiğini, memleketi Rize'ye hizmet etme fırsatı bulduğunu ve şehre güzel hizmetler kazandırma gayreti içerisinde olduğunu dile getirerek sözlerine devam etti.

Başkan Kasap, 'Rize Belediyesi bünyesinde hizmet veren siz değerli çalışanlarımız yağmur, soğuk demeden öz verili bir şekilde çalışmalarını sürdürdünüz. Hepimizin gayesi hizmet etmek olduğu gibi görevlerimizin daima bilinci ve sorumluluğu içerisinde olduk. Beş yıllık Belediye Başkanlığım süresi içerisinde birlikte çalıştık. Acısıyla tatlısıyla mesaimizi paylaştık. Bu süre zarfından işinizi aksatmadan göstermiş olduğunuz performans için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benim hakkım sizlere helaldir. Sizlerden de helallik istiyor, budan sonraki süreçte gelecek olan yeni yönetim ile de aynı özveri içerisinde hatta fazlasını göstererek çalışmanızı bekliyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyorum' dedi.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, toplantı sonunda RİPARK birimi tarafından Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a hediye takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi