STK kurum ve ilçelere olan ziyaretlerini sürdüren CHP Rize İl Yönetimi, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete'yi makamında ziyaret etti. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ilçedeki çalışmalar hakkında Başkan Mete'den bilgiler aldı.

Deniz STK, bürokrat ve belediye ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek ' Önemli olan ilimizin kazanmasıdır. Başkan Mete'yi yakinen takip ediyoruz. Muhalefet olarak hizmetin yanındayız. İyiye iyi, yapılmayana ise yapılması için uyarılarımız olmaktadır. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz, gelecek nesillere iyi bir şehir bırakmak için bizlere de sizlere de büyük görevler düşmekte' dedi.

Rize'de İŞKUR Üzerinden 2 bin 382 Kişi İstihdam Edildi Rize'de İŞKUR Üzerinden 2 bin 382 Kişi İstihdam Edildi

Başkan Mete seçimin ardından siyasetin makamda bittiğini belirterek, 'Hizmet kapısında siyaset olmaz, tüm siyası partililere kapımız açıktır. Hizmeti kişiye değil, ilçemize yapıyoruz. İlçemizde alt yapı, doğal gaz, su, kanalizasyon, istinat duvarları, asfaltlama ve betonlama ile yeni yol yapımları ve birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Rize'ye ilk girişin ilçemizden yapılması nedeniyle çok daha iyi bir hale gelmemiz gerekiyor. İlçemiz sınırları içinde lojistik üs inşaat çalışmaları başladı. Lojistik merkezinin yapılması ile ilçemiz çok daha büyük önem taşıyacaktır. Siyasi kimliğe bakmaksızın her insana yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet ilçemize oluyor. Gece gün demeden ilçemizi modern hale getirmek istiyoruz' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi