Başkan Metin, mesajında şu ifadeleri kullandı:

'Sevgili çocuklar. Sizler ülkemizin, değişim ve gelişim gayretinin temelisiniz. Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin kaynağı sizin yüreklerinizden yayılacaktır tüm dünyaya. Sizler sayesinde yarınlarımız daha aydınlık ve daha güçlü olacaktır.

Sizlerden isteğimiz; ilgi ve yeteneklerinizi de dikkate alarak kendinizi geliştirmenizdir. Sanal alemde daha az vakit geçirerek, derslerinize çalışmalı ve hedeflerinize ulaşmak için azami gayret göstermelisiniz. Spor ve sanatla ilgilenip mutlaka bir hobi edinmeli ve boş vakitlerinizi daha verimli kullanmalısınız. Her Türk evladına yakışacak şekilde; ahlaklı, bilgili ve cesur bireyler olup, toplum refahımızı daha da artıracak güç ve kudrette olmalısınız. Unutmayın! Bu bir döngü, bir bayrak yarışıdır. Sizler bugünün küçükleri, yarının büyüklerisiniz.

Biliyoruz ki sizin öz güveniniz, sizin azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Bu aşamada geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir.

Geçmişle gelecek arasındaki en kuvvetli bağ sizlersiniz. Dolayısıyla bu zincirin halkalarının kuvvetli olabilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Vatanımız ve Cennet Rize'mizin mutlu yarınları için; geleceğimiz için, 'Çocuklarımız' için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız. Bu şehri yediden yetmişe bütün hemşehrilerimizle, birlik ve beraberlik içinde daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak? Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 99. yıl dönümü vesilesiyle, sevgi dolu yüreklerinizden ve gözlerinizden öpüyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı kutluyorum.'

Editör: Haber Merkezi