Başkan Metin mesajında, duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

Rize’de 23 Nisan’a Özel Turnuva Rize’de 23 Nisan’a Özel Turnuva

'Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Allah'ın rahmeti ve nimetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat, bu engin manaların gerçekleştiği müstesna bir gecedir.

İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin ve insanî hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır. Dünyanın ve insanlığın geleceği için, maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesi kadar, manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. O yüzden böyle mübarek gün ve geceleri ibadetle, sevgiyle, hoşgörü ve kardeşlikle pekiştirerek en güzel şekilde geçirelim. Yüce Allah'ın affına sığınarak, bu gecenin hürmetine günahlarımızı bağışlamasını; bizleri bütün kötülüklerden, haksızlıktan, adaletsizlikten, kin ve nefretten 'Berat' eden kullarından eylemesini dileyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının müjdecisi bu mübarek gecenin; başta şehrimiz olmak üzere ülkemiz ve tüm İslam aleminde kardeşlik, iyilik, hayır ve berekete vesile olmasını diliyor, Berat Kandilinizi tebrik ediyorum.'

Editör: Haber Merkezi