Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Rahmi Metin'in ev sahipliğinde Rize Belediye'sinde gerçekleştirildi.

Toplantıya RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ile kurul üyeleri Abdulbaki Temizel, Abdulvahap Köseoğlu, Ali Atılgan, Ali Şafak Şahinler, Fatih Kızıltan, Güven Aksoy, Hasan Kotil, Kaya Yıldırım, Köksal Sevimli, Mustafa Kemal Yazıcı, Murat Özdemir, Ömer Faruk Ofluoğlu, Recep Taylan, Vedat Yavuz ve Yılmaz Katmer katıldı.

ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

Toplantıda kurul üyelerinin Rize'nin yeni Belediye Başkanı Rahmi Metin'i tebrikleri ile başladı. Metin, belediye çalışmaları ve Rize'nin sosyal ve ekonomik gelişimi için hazırladıkları yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Metin, 'Tüccarımızın ve yerel halkımızın sorunları üzerine eğileceğiz ve bu konuda STK başkanlarının da desteklerini bekliyoruz. Belediyeciliği toplumun tüm kesimleri ile işbirliği içerisinde yürüteceğiz' dedi.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu da yaptığı konuşmada öncelikle tekrardan yeni görevlerinde Belediye Başkanı Rahmi Metin'e başarılar diledi. Süreci hep birlikte yürütebilmenin önemine değinen Karamehmetoğlu bu konuda kendilerine güvendiklerini ifade etti. Sorunların çözülmesinde en önemli konunun iletişim olduğuna vurgu yapan Karamehmetoğlu Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın her türlü konuda kendilerine destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi