Rize'de güreşen iki boğadan birinin uçuruma yuvarlanma anını 'Bir şey olmaz, bırakın' şeklinde kullandığı rahat ifadelerle kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada izlenme rekorları kıran Şefik Pisikoğlu o anları anlattı. Hakkında 'Ne rahat adam' yorumları yapılan Pisikoğlu, 'Genelde rahatım' dedi.

Pazar İlçesi Akbucak Köyü'nde Şefik Pisikoğlu'nun 'Obama' adını verdiği boğası bir tarafı uçurum olan dar bir yolda bir başka boğa ile güreşe tutuştu. Şefik Pişikoğlu, çevredekilerin telaşlanmasına rağmen 'Bir şey olmaz, bırakın. Müdahale etmeyin, ederseniz düşer.' sözleri ile görüntüleri kayda almaya başladı. O esnada Obama adlı boğa sürüklediği diğer boğanın uçurumdan düşmesine neden oldu. Çevredekilerin panik yaşadığı anlarda Şefik Pişikoğlu 'Bir şey olmaz, korkma' sözleri ile rahatlığını elden bırakmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izlenme rekorları kırıyor.

'GENELDE RAHATIM'
O anları anlatan Şefik Pisikoğlu, boğasının bir başka boğa ile güreşe tutuştuğu sırada olayın yaşandığını belirterek 'Ben olay sırasında 'Bir şey olmaz' dedim ama oldu. Boğa kendini kollaması lazımdı ama arkayı göremeyince uçurumdan aşağıya gitti. Görüntülerim sosyal medyada ilgi görüyor. Herkes benim için 'ne rahat adam' yorumu yapıyor. Genelde rahatım, hiç sinirlenmem.' dedi.

8 İlde Terör Operasyonu 8 İlde Terör Operasyonu

Editör: Haber Merkezi