Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da hazırlıklar devam ediyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil-mavililerin Brezilyalı futbolcusu Fernando Boldrin açıklamalarda bulundu.

Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabare kaldıkları mücadeleyi değerlendiren Boldrin, 'Maça kötü bir başlangıç yaptık. 2-0 geriye düştükten sonra takım bir reaksiyon göstererek durumu 2-2'ye getirdi. Bundan dolayı mutluyuz ama evimizde 3 puan almamız gerekiyordu' dedi.

Boldrin, uzun bir aranın ardından 90 dakika sahada kaldığını belirterek, performansı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

'Bir futbolcu için 3 ay oynayamamak çok zor bir süreç. 90 dakikanın tamamında süre alınca daha da zorlanıyorsunuz. Yorgunluk baş gösterebiliyor. Denizlispor karşılaşmasında oynadığım 90 dakikanın önümüzdeki 5 maçlık süreçte bana çok faydası olacağını düşünüyorum. Daha fazla takımıma katkı sağlayacağım.'

Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

5 Temmuz Pazar günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacakları mücadelenin önemine değinen Boldrin, 'Konyaspor maçı çok önemli. Final niteliğinde bir maç olarak adlandırabiliriz. Rakibimizin de bizim kadar galibiyete ihtiyacı var. Takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyorum. Tabiki herkes sahada mücadelesini ve ruhunu ortaya koyacak. Umarım sahadan iyi bir skorla ayrılan taraf biz oluruz. Çaykur Rizespor bu ligde kalmayı hak eden bir takım. Ben 3 senedir Süper Lig'de oynuyorum. Her sene ligin alt ve üst sıraları mücadeleci bir şekilde geçiyor. Şu anda ipler tamamen bizim elimizde. Önümüzdeki maçlardan iyi skorlarla ayrılabilirsek Rizespor'u ligde tutacağız.' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi