Çaykur Rizespor dün Galatasaray ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinin ardından Süper Lig'de karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antreman öncesi yeşil-mavililerin Brezilyalı futbolcusu Fernando Boldrin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'1-1 KÖTÜ BİR SKOR DEĞİL'

Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi

Galatasaray karşısında rövanş öncesi iyi bir skor aldıklarını belirten Boldrin, 'İlk maç için bence iyi bir skor aldık. Taraftarımız bizl yalnız bırakmadı ve ikinci yarıda da yanımızda olacaklarını belli ettiler. 1-1 kötü bir skor değil. İstanbul'daki rövanş maçında bu skorun kime avantaj sağlayacağı belli olacak. O maçın sonucunda turu atlayan taraf olacağımızı düşünüyorum' dedi.

'EN FAZLA PUANI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Sıralama olarak şu an için kendilerine hedef belirlemediklerini söyleyen Boldrin, 'Alabileceğimiz en fazla puanı almak için çalışacağız. 2 yeni çok iyi transfer aramıza katıldı. Umarım yine iyi transferler gelir ve böylece daha yukarılara oynayabiliriz. Kupada da önce Galatasaray'ı elebilirsek ondan sonra da daha ilerisi için mücadele etmeye devam edeceğiz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, alabileceğimiz maksimum puanları toplamak istiyoruz' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi