Rize Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Kim Oldu? Rize Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları Kim Oldu?
S.S 24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin seçimli olağan genel kurulu, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula, TESKOMB Merkez Birliği Başkan Vekili Murat Gümrükçü, S.S. 12 Bölge Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Bölge Birliği Başkanı Mürsel Karataş, Halkbank Bölge Müdürü Ömür Batur Rize-Artvin Bölgesi Halk Bankası temsilcileri, Kooperatif ve Esnaf Oda Başkanları ile delegeler katıldı.
Genel kurulda Rize, Artvin ve Tokat illerindeki kooperatif delegeleri oy kullandı. Oyların tamamını alan Aksoy yeni dönem için tekrar başkan seçildi.
'KOOPERATİFLERİMİZİN DAHA SAĞLIKLI HİZMET VERMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin yeniden seçilen başkan Güven Aksoy şu açıklamalarda bulundu:
'Biz dün olduğu gibi bugünde kooperatiflerimizin daha sağlıklı hizmet vermeleri için çalışıyoruz. Bölge kooperatif birliğimiz sıralamalar da geride kalmamalı. Bölge birliği tüm başkanlarımızla beraber elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Başarılı bir kooperatifiz. Bunun içinde başkan arkadaşlarımız kooperatifleri ile bire bir ilgilenmeye devam edeceklerdir. Esnaf Kredi Kooperatifleri, diğer odalar gibi değildir. Biz paraya yön veriyoruz ve biz paraya hükmedemezsek kooperatifimizi batırırız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada işimizi en iyi şekilde takip ederek kooperatiflerimizi esnaf ve sanatkarımıza en iyi hizmeti veren kurumlar olarak ayakta tutacağız. Bugünkü seçimimizin hayırlara vesile olmasını diliyor tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'
YÖNETİM, DENETLEME VE TEMSİLCİLER BELLİ OLDU
Yapılan seçim sonrası yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan; Güven Aksoy, yönetiminde Erol Ataman, Aziz Baltacı, Mehmet Yıldırım, Mustafa Yılmaz, Yaşar Tekin Alkan, Yaşar Kara, Ekrem Kılıç ve Sezai Demir yer aldı.
Denetim Kurulunda ise Murat Yetimoğlu, Memiş Öztürk, Orhan Aksakal isimleri yer buldu.
Üst birlik temsilcileri yöneticileri şu isimlerden oluştu: Ahmet Ekmekçi, Erol Ataman, Güven Aksoy

Editör: Haber Merkezi