Çaykur Rizespor'da Altyapı çalışmalarında atılım yapmaya devam ediyor.Kulübün yapım aşamasında olan Altyapı tesisi önümüzdeki yıl açılması planlanırken teknik direktör Okan Buruk da altyapıya önem verdiklerini belirterek, genç futbolculara mesaj verdi.

Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek

Altyapı maçlarını izlediğini ve altyapı hocalarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Buruk, 'Altyapımızdaki oyuncuları görebilmek için geçtiğimiz hafta oynanan maçları izledim.

Altyapıyı takip ediyoruz. Ara sıra onları da idmanlara alıp değerlendireceğiz. Bizim çok değerli altyapı hocalarımız var. Onlarla sürekli görüşüyoruz. Şu anda kadromuz belli, oynatabileceğimiz kadro sayısı ortada. 28 kişilik kadronun dışında kalan oyuncularımızı da takip ediyoruz. A takımı hak edecek bir oyuncu bulursak biz daha fazla seviniriz' diye konuştu.

'TAKIMIMIZDA BİR ÇOK GENÇ OYUNCU SÜRE ALIYOR'
Ligin en genç takımlarında birisi olduklarını hatırlatan Okan Buruk, 'Ligin en genç takımlarından birisiyiz. Takımımızda birçok genç oyuncu süre alıyor ancak ben genç, yaşlı ayrımı yapmayı pek seven birisi değilim. Kim iyi durumda ise sahada o görev alır. 19 yaşında olan biriside oynayabilir 32 yaşındaki birisi de. Önemli olan kimin daha fazla formayı istediğidir. Formayı hak eden alır. Formayı hak eden çok fazla oyuncumuz ancak sahaya 11 kişi çıkıyoruz, 3 tanede değişiklik hakkımız var.

Keşke daha fazla oyuncuyu oynatabilsem diye düşünüyorum. Ben oyuncu grubumuzdan çok memnunum. Buradaki rekabet Rizespor'u yukarıya taşıyacaktır. Kadroya giremeyen futbolcuların da kendilerini sürekli hazır tutması gerekiyor. Hepsi profesyonel futbolcular ve bu durumun bilincindeler. Oyuncularımın takımı sahiplenmelerinden dolayı çok mutluyum. Kupa maçları oynamayan oyuncular için bir fırsat olabiliyor. Fazla süre alamayan oyuncularımızı oynatabiliyoruz. İnşallah ligin sonuna kadar herkese gerektiği süreleri verebiliriz' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi