Çaykur Rizespor ara transfer döneminde kadrosuna 8 futbolcu katarken 6 futbolcu ile yollarını ayırdı. Yeşil mavililer transferlerinde ağırlık olarak yabancı futbolculara yöneldi. Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Çaykur Rizespor ara transfer döneminde kadrosunda revizyona gitti. Yeşil mavililer, ara transfer döneminde 8 futbolcuyu kadrosuna katarken 6 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi

Çaykur Rizespor ara transfer döneminde tercihini ağırlıklı olarak yabancı futbolculardan yana kullandı. Yeşil mavililerin kadrosuna 7 yabancı ve 1 yerli futbolcu kattı. Karadeniz temsilcisi ara transfer döneminde; Porto'dan Chidozie Awaziem'i, Moreirense'den Mohamed Abarhoun'u, NK Domzale'den Dario Melnjak'ı, Dinamo Kiev'den Mykola Moroziuk'u, Pyramids FC'den Okechukwu Azubuike'yi, Fenerbahçe'den Aatif Chahechouhe'yu, FC Nantes'tan Prejuce Nakoulma'yı ve Manisaspor'dan Zafer Görgen'i kadrosuna kattı. Robin Yalçın, Ali Çamdalı, Süleyman Koç, Oleksandr Gladkyy, Matic Fink ve Jaroslaw Javh ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da kadroda 17 futbolcu yer alıyor. TFF'nin belirlediği kurallara göre kadrosunda en fazla 14 yabancı olması gereken yeşil mavililerde Ujkani, Brabec ve Traore'nin takımdan ayrı çalışacağı belirtildi.

TRANSFERLERİN YAŞ ORTALAMASI 26
Yeşil mavililerin kadrosuna kattığı futbolcuların yaş ortalaması 26,25 oldu. Yeni transferlerin en yaşlısı 32 yaşındaki Aatif Chehechouhe olurken en genci ise Manisaspor'dan transfer edilen 18 yaşındaki file bekçisi Zafer Görgen oldu.

Editör: Haber Merkezi