Yeni sezonda Süper Lig'de iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Çaykur Rizespor dış transferde atağa geçmeye hazırlanıyor. Dış transferde kadrosuna Tunuslu genç stoper Montassar Talbi'yi katan yeşil-mavililer solbek için arayışlarını sürdürürken ibre Feyenord'da forma giyen Miquel Nelom'a döndü.

Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1 Pazarspor Evinde Farka Koştu 4-1

Surinam asıllı Hollandalı sol bek oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgilenen Çaykur Rizespor'un oyuncu ile anlaşma sağlamaya yakın olduğu öğrenildi. Nelom geçen sezonun ilk yarısında Feyenord forması ile toplamda 12 maça çıktı. Devre arasında Sparta Rotterdam'a kiralanan Nelom burada da toplamda 12 maçta görev aldı.

Futbola Feyenord altyasında başlayan Nelom, 2009-2011 yılları arasında Excelsior Rotterdam'da forma giydi. 2011- 2012 sezonunda yetiştiği takım olan Feyenord'a geri dönen Nelom, 2017-2018 sezonun ilk yarısına kadar Feyenord forması giydi. 2017-2018 sezonun devre arasında Sparta Rotterdam'a kiralanan oyuncu ile Feyenord yeni sözleşme imzalamadı. Hollanda Liginde toplamda 167 maça çıkan Nelom 2 gol attı 10'da asist yaptı. Nelom 2 kez de Hollanda milli takım formasını giydi.

Editör: Haber Merkezi