CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri Kazım Beşikçi, Mustafa Erbaş, İshak Bekiroğlu ve Ali İnan Isırlık Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Topaloğlu, gördükleri manzara karşısında şaşırdıklarını belirterek, 'Rize'mizin hayali olan Isırlık Tabiat Parkı mesire alanında yapımı devam etmekte olan tesislerin durumu içler acısı. Mesire alanının inşaata başlama ve bitiş tarihleri belli olmadığı gibi tamamlanmadan kullanılan seyir terasları, oturak yerleri, tuvaletlerin su tesisatlarının tamamlanmadan kullanıma açılmasından dolayı etraf harabeye dönmüş durumda.' dedi.

Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Rize'ye yapılan yatırımların olumlu kullanılmadan heba edildiğini ifade eden Topaloğlu, 'Yetkililerden bir an önce bu konuda önlem almalıdır. Isırlık Tabiat Parkı'nda inşaat çalışmaları bitene kadar kullanıma kapatılması, gece ve gündüz bekçi ile korunması için gereken önlemlerin alınması ve inşaat alanı içinde olan kısımların tamamlanarak hizmete açılması, vatandaşlarımızın istifade edeceği şekilde hizmet verecek duruma getirilmesi gerekmektedir' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi