Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

CHP Rize İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 'Çağrılara uyalım. Hepimizin sağlığı için evde kalan 65 yaş ve üstü büyüklerimize ve gerekmedikçe dışarıya çıkmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bilim kurulunun açıklamasına göre bu hafta salgının yayılmaması için çok önemli.' denildi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, vatandaşların gösterdikleri duyarlılığı önümüzdeki günlerde de sürdürmesi gerektiğini belirterek, 'Şimdi evimizde gönüllü kalmazsak sokağa çıkma yasağı geldiğinde zorunlu kalacağız. Büyük bir özveriyle çalışan kamu görevlilerine (sağlıkçılar, güvenlik görevlileri, belediye çalışanları) yapacağımız en büyük destek de zorunlu olmadıkça evde kalmaktır. Bu süreci Sağlık Bakanlığı'nın ve bilim insanlarının açıklamalarına uyarak atlatacağız. Önceliğimiz salgının yayılmasını engellemek, salgının yayılmasına neden olmamak ve hasta olmamak' dedi.

Resmi çağrılara uymayanların ikaz edilmesi gerektiğini söyleyen Deniz, 'Tüm vatandaşlarımız ihtiyaç ve talepleri için resmi kurumların yanında il ve ilçe başkanlıklarımızı arayabilir. Kurallara uyma, dayanışma ve yardımlaşma ile hep birlikte başaracağız. Evde kalın. Sağlıkla kalın 'şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi