Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Çaykur Rizespor'da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılan ilk isim Robin Yalçın oldu. Kulüple karşılışıklı olarak anlaşarak sözleşmesini fesh eden 24 yaşındaki futbolcu ayrılığı resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Robin Yalçın mesajında, 'Öncelikle Rize'de geçirdiğim bu güzel 3.5 yıl için herkese teşekkür etmek istiyorum. Bana ilk günden beri gösterdiğiniz sevgi, sıcaklık ve merhamet için Allah razı olsun. Bu süre boyunca hem güzel hem de kötü günlerimiz oldu, hep beraber bu günleri atlattık ve benim için bir yol ayrimina geldik. Inaniyorum ki Rizespor Kulübü, taraftarı ve takım arkadaşlarım her zaman hak ettikleri Süper Lig'de sezonu noktalayacaktır. Her şey için tekrar teşekkürler. Allah'a emanet olun' dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü de resmi internet sitesinde ayrılığı duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Robin Yalçın ile kulübümüz karşılıklı olarak anlaşmış ve futbolcumuzun sözleşmesi feshedilmiştir. Çaykur Rizespor Kulübü olarak; Rizespor'umuza hizmet eden Robin Yalçın'a verdiği emekler için teşekkür eder, ömür boyu başarılar dileriz' ifadeleri kullanıldı.

Yeşil mavililer ile yollarını ayıran Robin Yalçın'ın bir diğer Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

3,5 YILDA 113 MAÇA ÇIKTI

2015/2016 sezonunun başında Almanya Bundes Liga ekibi Stuttgart'tan Çaykur Rizespor'a transfer olan Robin Yalçın, yeşil mavili forma ile 3,5 sezonda toplam 113 maça çıktı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu söz konusu maçlarda 7 gol attı 3 de asist yaptı. Bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıkan Robin Yalçın, bir kez gol sevinci yaşadı.

Editör: Haber Merkezi