Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Rize'de Rize Sinevizyon Sinemaları sinema salonundaki gösterim öncesinde hayranlarıyla bir araya geldi.

Burada hayranlarının sorularını yanıtlayan Kural ve Cemcir, yaptıkları esprilerle vatandaşları güldürdü. Daha sonra ikili hayranlarıyla öz çekim yaptı.

AFAD, 4.7 Büyüklüğünde Depremi Duyurdu AFAD, 4.7 Büyüklüğünde Depremi Duyurdu

Kural, burada yaptığı konuşmada, filmin gösterimindeki dördüncü haftaya girdiğini belirterek, 'Çok güzel gidiyor. İlgi halen daha yoğun. Rize'de güzel. Kalabalık ve çok mutluyuz. yarın Sivas ve Tokat'la birlikte bitireceğiz. Arkadaşım Murat'ın memleketinde final yapacağız. Geziyoruz. 25 bin kilometre yol yaptık.' diye konuştu.

Cimcir de halk sizi ne kadar çok seviyor sorusu üzerine, 'Doğal ve samimiyiz ondan olabilir. Başka ikili yok oda olabiilir. tek ikiliyiz. İnsanlara çok samimi geliyoruz.' dedi.

Sinema işletmecisi Mustafa Tabak ise filmin gösterime girdiğinden bu güne kadar yüzlerce kişi tarafından izlendiğini belirterek; 'Ekip çok iyi işlere imza atıyor. Bizi bugün ziyarete geldiler. Rizeli sinema severlerle buluştular. Onlarla beraber filmi izlediler. Güzel bir organizasyon oldu. Bu ekibi Rize'de ağırlamaktan dolayı mutluyuz' diye konuştu.

Rize'nin doğal güzelliklerini hayranlıkla seyrettiklerini belirten ekibe gazeteci Aytekin Kalender Rize Turizm Dergisini hediye olarak verdi.

Editör: Haber Merkezi