Cuma günü Çamlıhemşin Kaymakamlığı Önünde saat 13:00'da toplanma kararı alan muhtarlar derneği ilçe halkını yapılacak olan yürüyüş için davette bulundu.

TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

Yürüyüşün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri bakanı Süleyman Soylu'ya mektup yazarak atamanın durdurulmasını isteyecekleri vede ardından Ankara'ya toplu şekilde gidip Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde atamanın durdurulmasını isteyecekleri öğrenildi.

36 Muhtarın bir araya gelerek İlçe Kaymakamının atamasının durdurulması için ilçe halkı ile birlikte yürüyüş düzenleyecekleri öğrenildi.

Çamlıhemşin Muhtarlar derneği başkanı Mustafa Kahan yaptığı açıklamada ; 36 Köy ve Mahalle muhtarı olarak ilçe Kaymakamımız sayın Okan Daştan'ın yapılan atamasının iptali için elimizden gelen her tür gayreti göstereceğiz. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun ilçe halkımıza ve biz muhtarlara cevapsız kalmayacağını düşünüyoruz'' dedi.

Kahan '' Cuma günü Cuma Namazının hemen ardından muhtarlarımızın öncülüğünde ilçe halkımızı da arkamıza alarak cami çıkışından ilçe merkezine kadar yürüyüş düzenleyeceğiz. Bu yürüyüşün ardından Muhtarlar derneği olarak Ankara'ya giderek bakanlıktan atamanın iptalını rica edeceğiz. Bütün halkımızı Kaymakamımızın atamasının durdurulması için yürüyüşe bekliyoruz.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi