Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

Süper Lig'in 31'inci haftasında Çaykur Rizespor, küme düşme hattını yakından ilgilendiren müsabakada Hes Kablo Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı.

90'ıncı dakikaya 2-1 yenik durumda giren yeşil-mavililer uzatma dakikalarında bulduğu gollerle rakibi 3-2 mağlup ederek bu sezon geriden gelerek ilk kez maç kazanmayı da başardı.

Yeşil-mavililer bu maçtan önce skor avantajını kaybettiği Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Denizlispor maçlarında berabere kalarak 2 puan toplayabildi.

Kalan 3 haftanın 2'si İstanbul'da

Hes Kablo Kayserispor'u mağlup ederek rakibini puan tablosunda altına alan Çaykur Rizespor'u kalan 3 haftada da zorlu müsabakalar bekliyor.

32'nci haftada deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Karadeniz temsilcisi ardından kendisi gibi ligde kalma savaşı veren BtcTurk Yeni Malatyaspor'u sahasında konuk edecek. Çaykur Rizespor sezonun ise Fenerbahçe deplasmanında oynayacağı müsabaka ile tamamlayacak.

6 futbolcu kart sınırında

Çaykur Rizespor'da Kasımpaşa maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Yeşil-mavililerde Yan Sasse, Ismael Diomande, Dario Melnjak, Braian Samudio, Orhan Ovacıklı ve Amedej Vetrih Kasımpaşa karşılaşmasında kart görmeleri halinde 33'üncü haftada oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Karadeniz temsilcisinde ayrıca Aminu Umar, Mohammed Abarhoun, Mykola Moroziuk, Gökhan Akkan ve Tunay Torun'un da sakatlıkları sürüyor.

Haber: Erhan Alpaydın

Editör: Haber Merkezi