Süper Lig'de 19'uncu haftanın perdesi Sivas'ta kapanacak. Bugün saat 20:00'de oynanacak olan müsabakada Çaykur Rizespor, Demir Grup Sivasspor'un rakibi olacak. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemleri İbrahim Çağlar Uyarcan ile Ali Saygın Ögel olurken Mustafa Aydın dördüncü hakem olarak görev alacak.

Geride kalan 18 haftada Çaykur Rizespor topladığı 23 puanla 11'inci sırada yer alırken, ev sahibi Demir Grup Sivasspor ise 40 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

REKABETE 34'ÜNCÜ RANDEVU

Çaykur Rizespor ile Demir Grup Sivasspor bugüne kadar tüm kulvarlarda 33 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Atmacalar 14, Yiğidolar ise 11 galibiyet alırken 8 maç berabere sona erdi. Demir Grup Sivasspor ağlarını 41 kez havalandıran Çaykur Rizespor kalesinde ise 31 gol gördü.

LİGDE ÇAYKUR RİZESPOR ÜSTÜN

Süper Lig'de bugüne kadar iki takımı karşı karşıya getiren 15 maçta Çaykur Rizespor 5, Demir Grup Sivasspor ise 4 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 6 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Çaykur Rizespor'un ligde attığı 14 gole Demir Grup Sivasspor 15 golle karşılık verdi.

Ligde rakibi karşısında oynadığı son 8 maçta sadece 1 kez mağlup olan Çaykur Rizespor, ilk yarıda kendi evinde oynadığı müsabakayı da 2-1 kazanmayı başardı.

MUHTEMEL KADROLAR

Demir Grup Sivasspor:

Samassa, Papp, Appindangoye, Caner, Ziya, Emre, Hakan, Fatih, Yatabare, Mert Hakan, Kone

Sakat: Fernando

Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Cezalı: Uğur, Erdoğan, Goiano

Çaykur Rizespor:

Gökhan, Abarhoun, Talbi, Moroziuk, Melnjak, Abdullah, Garmash, Boldrin, Umar, Samudio, Skoda

Sakat: Yok

Cezalı: Diomande

Editör: Haber Merkezi