Süper Lig'de 29 hafta sonunda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor, topladığı 29 puanla küme düşme hattının 1 puan üstünde 14'üncü sırada yer alıyor.

Son olarak sahasında Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kalan yeşil-mavilileri kalan 5 haftada kümede kalmak adına zorlu maçlar bekliyor.

Kalan 5 maçın 3'ü deplasmanda

Karadeniz temsilcisi son 5 haftada puan cetvelinde hemen altında yer alan İttifak Holding Konyaspor, HES Kablo Kayserispor ve BTC Türk Yeni Malatyaspor ile küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalara çıkacak.

Kalan 5 haftanın 3'ünü dış sahada oynayacak olan Çaykur Rizespor bu zorlu periyotta HES Kablo Kayserispor ve BTC Türk Yeni Malatyaspor ile kendi sahasında, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Son 11 maçta tek galibiyet

Ligin ilk yarısında inişli-çıkışlı bir tablo çizen Çaykur Rizespor, ikinci yarı ile birlikte düşüşe geçti.

Son 11 lig maçında tek galibiyet alan yeşil-mavililer, bu periyotta 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan çıkartabildi.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

İkinci devrede oynanan 12 maçta 9 puanı hanesine yazdıran Atmacalar, BTC Türk Yeni Malatyaspor'un ardından bu süreçte en az puan toplayan takım oldu.

Haber: Erhan Alpaydın

Editör: Haber Merkezi