Yarın saat 19:00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Bahattin Duran ile Tarık Ongun, Çakır'ın yardımcılıklarını yaparken, Mustafa İlker Coşkun karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Çaykur Rizespor geride kalan 24 haftada topladığı 26 puanla 13'üncü sırada yer alırken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 22 puanla 18'inci basamakta bulunuyor.

Atmaca 4 Haftadır Kazanamıyor
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet elde edemedi. Atmacalar bu karşılaşmalarda 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Konuk ekip Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak, hiç yenilmedi.

Puanları Evinde Topladı
Çaykur Rizespor bu sezon oynadığı 23 maçta topladığı 26 puanın 19'unu kendi sahasında aldı. Evinde oynadığı son 6 maçta rakiplerine kaybetmeyen Karadeniz temsilcisi, 4-0 yenildiği Galatasaray maçı dışında iç sahada oynadığı tüm maçlarda en az bir kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Konuk ekip ise 11 dış saha maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

İç Sahada 'Skoda Etkisi'
Çaykur Rizespor'un bu sezonki en skorer ismi Milan Skoda, iç sahada da takımının skor yükünü çekiyor. Çek forvet takımının kendi evinde kaydettiği son 9 golün 7'sine 5 gol ve 2 asistle direkt katkı sağladı.

İlk Golü Atmak Yetmiyor
Çaykur Rizespor bu sezon ilk golü attığı maçlarda en fazla puan kaybı yaşayan takım oldu. Yeşil-mavililer 1-0 öne geçtiği müsabalarda skoru koruyamayarak 20 puan kaybetti. (4 beraberlik, 4 mağlubiyet)

2 Cezalı, 3 Sakat
Çaykur Rizespor'da Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi Fernando Boldrin ve Emir Dilaver sarı kart cezası, Erik Sabo, Loic Remy ve Tunay Torun ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

3 Maçta Tek Gol Çıktı
Çaykur Rizespor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor bugüne kadar Süper Lig'de 3 kez karşı karşıya geldi.

Bu maçların ikisi 0-0 sona ererken, 2018/2019 sezonunda Erzurum'da oynanan müsabakayı Çaykur Rizespor 1-0 kazandı.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Haber: Erhan Alpaydın

Editör: Haber Merkezi