Spor Toto Süper Lig'de 8 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor'da bu sezon ikinci kez teknik direktör değişikliğine gidildi. Stjepan Tomas'ın ardından göreve getirilen Marius Sumudica ile yollar ayrıldı.

Yeşil-mavililer, biri TFF 1. Lig olmak üzere son 4 sezonda 8 farklı teknik direktörle çalıştı.

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Karadeniz temsilcisinde son olarak 2016/2017 sezonunda Hikmet Karaman, sezonun tamamında görev almayı başardı.

2017/2018 sezonunda TFF 1.Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da sezona Hikmet Karaman ile başlandı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Karaman görevini 8. haftada İbrahim Üzülmez'e bıraktı. Üzülmez yönetimindeki yeşil-mavililer sezonu şampiyon tamamlayarak 1 yılın ardından yeniden Süper Lig'e yükseldi.

2018/2019 sezonuna İbrahim Üzülmez yönetiminde iyi başlayamayan Çaykur Rizespor'da 7. hafta itibariyle göreve Okan Buruk getirildi. Buruk ile özellikle ligin ikinci devresinde iyi bir çıkış yakalayan Atmacalar, ligin dibinden çıkarak sezonun 11. sırada tamamladı. Buruk, sezon sezonunda görevini bıraktı.

2019/2020 sezonuna Çaykur Rizespor, İsmail Kartal yönetiminde başladı. Bu süreçte istikrarlı bir görüntü çizemeyen yeşil-mavililerde Kartal dönemi de Trabzonspor deplasmanında alınan 5-2'lik mağlubiyetle son buldu. 25. hafta itibariyle teknik direktörlük görevine Ünal Karaman getirildi. Karaman'ın da yeşil-mavili ekipteki macerası 32. haftada sona erdi. Çaykur Rizespor sezonun son 2 haftasını Mehmet Ali Karaca yönetiminde tamamladı.

2020/2021 sezonuna Çaykur Rizespor, Hırvat teknik direktör Stjepan Tomas ile başladı. Tomas ile yolların ayrılmasının ardından 22. haftadaki Fenerbahçe maçıyla göreve Marius Sumudica getirildi. Takımın başında çıktığı 7 maçta galibiyet elde edemeyen Rumen teknik adam da son olarak Hes Kablo Kayserispor karşısında alınan mağlubiyetin ardından görevinden ayrıldı.

Haber: Erhan Alpaydın

Editör: Haber Merkezi