Süper Lig Cemil Usta sezonunun 15'inci haftasında Kasımpaşa ile kendi evinde karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize Valisi Kemal Çeber'i makamında ziyaret etti.

Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi Süper Lig'den 9 Kulüp PFDK'ya Sevk Edildi

Kartal, Çaykur Rizespor'a olan inancını ve sevgisini her fırsatta dile getiren Vali Çeber'e desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek kendisine Rizespor'un simgesi olan bir atmaca heykeli hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve çok iyi bir Rizespor taraftarı olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, 'Öncelikle hafta sonu Kasımpaşa ile kendi evimizde oynayacağımız müsabakada Çaykur Rizespor'umuza başarılar diliyorum. Ben Rize'ye geldiğim günden bugüne kadar Rizespor'umuza olan inancımı ve güvenimi bir an bile kaybetmedim. Takım oyunlarında başarı, bir anlamda taraftar desteğinden geçiyor. Bu yüzden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tribünleri doldurarak Çaykur Rizespor'umuzu yalnız bırakmamalıyız' dedi ve Çaykur Rizespor'a tüm sezon boyunca başarılar diledi.

Vali Çeber, ayrıca kendisine hediye edilen atmaca heykeli için teşekkür etti ve makamının en müstesna köşesinde sergileyeceğini sözlerine ekledi.

BAŞKAN METİN'E ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve yönetimi makamında ağırladı. Başkan Metin, misafirleriyle Çaykur Rizespor'un ligdeki duruma hakkında istişare gerçekleştirdi.

Ziyaretin sonunda Kartal, Başkan Metin'e Çaykur Rizespor'un sembolü olan atmacanın heykeli hediye etti. Başkan Metin, Çaykur Rizespor'a Kasımpaşa karşılaşmasında başarılar diledi.

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi