Edinilen bilgilere göre yeşil-mavililerde takımda düşünülmeyen oyunculardan Lincoln, Kaya Tarakçı ve Turgut Doğan Şahin ile yollar ayrılacak. Bu 3 oyuncu hakkındaki son karar teknik direktör İbrahim Üzülmez'in vereceği raporun ardından netlik kazanılacağı öğrenildi.

LINCOLN BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI
Çaykur Rizespor'un sezon başında Brezilya'nın Gremio takımından kiraladığı 19 yaşındaki genç futbolcu Lincoln, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Brezilyalı Lincoln, Çaykur Rizespor forması ile toplamda 9'u ilk 11 olmak üzere 20 maça çıktı.

Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

Bu maçlarda Lincoln 3 gol attı. Lincoln attığı 3 golün tamamını Gaziantepspor karşılaşmasında attı. Ligin 2. yarısında Rize'de oynanan ve Çaykur Rizespor'un 5-1 kazandığı Gaziantepspor maçında genç sambacı attığı 3 gol ile hat-trick yapmıştı.

Takımdan ayrılması gündemde olan bir diğer oyuncu Turgut Doğan Şahin, yeşil-mavililere devre arasında Yeni Malatyaspor'dan transfer olmuştu. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu Çaykur Rizespor forması ile 2'si ilk 11'de olmak üzere 8 maça çıktı. Bu maçlarda Turgut Doğan Şahin skor veya asist katkısı veremedi. Devre arasında transfer edilen bir diğer futbolcu olan ve takımla yolları ayrılması gündemde olan tecrübeli kaleci Kaya Tarakçı, yeşil-mavili forma ile bu sezon sadece Gaziantepspor maçında forma şansı buldu.

Editör: Haber Merkezi