Çaykur Rizespor'da 5 futbolcuya milli takımlarından davet geldi.

Aday kadroya davet edilen futbolcular ve oynayacakları müsabakaların detayları şu şekilde:

Oğuz Kağan Güçtekin; Türkiye Ümit Milli Takımı'nın, U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Andora ile yapacağı maçın aday kadrosuna davet edildi.

Dario Melnjak; Hırvatistan A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Slovakya ve Gürcistan ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

Braian Samudio; Paraguay A Milli Futbol Takımı'nın, Hazırlık müsabakası kapsamında Bulgaristan ve Suudi arabistan ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

Amedej Vetrih; Slovenya A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Litvanya ve Polonya ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

Joseph Attamah; Gana A Milli Futbol Takımı'nın, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde güney Afrika ve Sao Tome ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosuna davet edildi.

Gökhan Akkan; Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi fakat sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Nill De Pauw; Kongo A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi fakat diplomatik nedenlerle takımdaki yerini alamadı.

Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Ismael Diomande; Fildişi sahili A Milli Futbol Takımı'nın geniş aday kadrosuna davet edildi fakat son listede yerini alamadı.

Editör: Haber Merkezi