Yeşil-mavililerin ise bu öneriyi kabul etmeyip oyuncuyla ilgilenmediklerini bildirmesi üzerine transfer gerçekleşmedi.
Tarık Çamdal için Gümüşhanespor'un devreye girdiği ve anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

Galatasaray, Tarık Çamdal'ı elinden çıkarmak için arayışlarını sürdürüyor. Kadroda yeteri kadar şans bulamayan ve maliyeti nedeniyle sarı-kırmızızıların elden çıkartmak istediği 27 yaşındaki futbolcunun ayrılması için teknik direktör Fatih Terim futbolcuyu ikna etti.

Tarık Çamdal'ı Galatasaray, Süper Lig'in yeni takımı Çaykur Rizespor'a önerdiği öğrenilirken yeşil-mavililer bu teklifi geri çevirdi. Çaykur Rizespor'un istemediği Tarık Çamdal için TFF 2.Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'un devreye girdiği ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Tarık Çamdal, doğup büyüdüğü Münih yakınlarında Ingolstadt'da Türkler tarafindan kurulan Türk Ingolstadt'da futbola başladı. Tarık'ın Türkiye macerası Eskişehir'de başladı.

Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu

2011/2012 sezonunda 1860 München'den Eskişehirspor'a 300 bin euro transfer ücreti karşılığında transfer oldu. Eskişehirspor'da 3 sezon oynayan Tarık, buradaki başarılı performansı ile İstanbul'un '3 Büyük' takımının dikkatını çekti. 2014/2015 sezonunun başında Tarık 4,75 Milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Tarık, Galatasaray forması ile 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı. Sarı-kırmızılı formayı toplamda 42 kez giyen Tarık, gol veya asist üretemedi.

Editör: Haber Merkezi