MHP, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde iddialı olduğu Çayeli'nin Madenli Beldesinde başkanlık binasını açtı. Açılışa AK Partili Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Kandemir, MHP Madenli Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Tüylüoğlu, MHP Çayeli Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Çiftçi ve birçok partili katıldı.

Açılışta konuşan Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Cumhur İttifakı'nın önemini vurgulayarak 'Hem MHP Adayı Mustafa Tüylüoğlu hem ben her ikimiz de Cumhur ittifakının adayıyız.' dedi. MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Tüylüoğlu'nun bir önceki dönem Madenli Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Yazıcı'Biz Mustafa Ağabeyin yanında yetiştik. Ve kendisinden belediyeyi devraldık. Şimdi de hizmetlerimizi yürütüyoruz. Açılan başkanlık binasının beldemize ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına hayırlı olmasını diliyorum' şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan ise Cumhur İttifakının Rize ve Türkiye için hayati derecede önemli olduğunu belirterek 'Bugünlerde 50. yılını kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi, dört bir yandan kıstırılmaya çalışılan ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda yarım asırlık misyonundan vazgeçemezdi. Ülkücü-Milliyetçi hareket olarak vatan darda dendiğinde dünde gövdemizi taşın altına koyuyorduk. Bugün de koymak mecburiyetindeyiz. İki günlük siyasi menfaatler gelip geçicidir. Baki olan devletimizdir. Önemli olan vatanımızın bekası, milletimizin refahıdır. Bu uğurda bizler her türlü cefaya razıyız.' dedi. Alkan yaptığı konuşmada ayrıca 31 Mart yerel seçimlerine de değinerek 'Aday çıkardığımız tüm ilçe ve beldelerimizde iddialıyız. Kalan bir buçuk ayda çalışmalarımıza daha da hız vererek seçimlere alnımızın akıyla gireceğiz ve Allah'ın izniyle kazanacağız.' dedi.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Editör: Haber Merkezi