CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, pandemi döneminde daha çok parti çalışmalarını internet üzerinden gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Hayattan vazgeçmedik. Mücadeleye devam ediyoruz. Parti olarak hedeflediklerimizi gerçekleştirmek zorundayız. Kurallara uyduğumuzda pek de sağlık sorunuyla karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Pandemi döneminin daha ne kadar süreceği belli değil. BBC'nin bir açıklamasında pandeminin 2021 yılının sonuna kadar süreceği konusunda. Rize'de özellikle havaların soğumasıyla yani kasım ayından sonra tekrar koronavirüsün artacağını sanıyorum' diye konuştu.

'Sadece Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Sahada Olacağız'

Zamanlamayı iyi planlayarak parti çalışmalarına başladıklarını ifade eden Deniz, 'Eylül-ekim aylarında alan çalışmalarını bitirirsek eğer pandeminin yoğunlaşacağı kış aylarında mutfak çalışmalarına başlayacağız. Bu açıdan çalışmalarımıza hız verdik. Biz zaten alan çalışmalarımızı yapacaktık. Artık CHP olarak sadece seçimden seçime değil, her zaman sahada olacağız. Biz bu çalışmayı yaptığımızda 'şimdiye kadar neden geç kaldınız' tepkisini bekliyordum. Siyasi partiler seçimden seçime çalışan parti değil, yaşamın her anında çalışan, mücadele eden, sözünü söyleyen unsurlardır. Bunu yapmazsanız vatandaş ile bağ kuramazsınız. Bizde CHP olarak vatandaşlarla bağımızı kurabilmek adına bir program yaptık. İyi de gidiyor çalışmalarımız. Öncelikli olarak kurumları ziyaret ettik. CHP' nin Rize'de bu konuda bugüne kadar bir eksikliği vardı, onu gideriyoruz' dedi.

'CHP'nin Görevi Sürekli Çalışmaktır'

Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Deniz, kurum, oda, STK ve dernekleri ziyaret ettiklerini söyleyerek, 'Tek bir kişiyle konuşsak bile onun görüşlerini alıyoruz. O kadar güzel yaklaşımlarla karşılaşıyoruz ki, mutlu oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde Rize'nin sorunlarını tartışıyoruz. Bu sorunları toparlayıp basın toplantılarıyla kamuoyuna açıklıyoruz. Sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Rize'deki hayatı paylaşmak için çok büyük projelerin yanı sıra küçük küçük şeyler yaptığımızda da hayatı kolaylaştırıyoruz. CHP'nin görevi sürekli çalışmaktır. Biz sürekli çalışmayı günün koşullarına uygun olarak kimi zaman alan çalışması, kimi zaman mutfak çalışması yapacağız. Ziyaretlere gidip ferman okuyan bir anlayışımız yok. Gidip kendimizi anlatmaktansa, vatandaşların talebi nelerdir. Vatandaşımızdan aldığımız sorunları genel merkeze iletiyoruz. Bu sorunları da genel başkanımız kamuoyuna açıklıyor' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi