Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize il örgütü 31 Mart yerel seçimlerinde, Rize belediye başkanı adayının Ayhan Akyüz olduğunu açıkladı. İl parti binasında düzenlenen basın toplantısında İl başkanı Deniz, ''31 Mart 2019 seçimlerine çok az bir süre kaldı. Önceliğimizi ilçelere vermiştik.

Rize'de ilçe başkan adaylarını ilk açıklayan örgüt cumhuriyet Halk Partisi il örgütü oldu. İlçe adaylarımız belli oldu. Merkez ilçedeki adayı açıklamamız biraz geç kalmış gibi olabilir ama biz en iyi zamanın olduğunu düşünüyoruz. Yaşadığımız süreç ve şuan Rize'nin içinde bulunmuş olduğu süreçte zamanlamanın en iyi olduğunu ve en iyi adayla çıkmamız gerektiğini ve en Rize'nin sorunlarının çözümü için teknik elin değmesi gerektiğini biliyoruz.

Rize herkesin baktığı bir yer bu yerin daha iyi görünmesi için bir mühendis elinin değmesinin gerektiğine inanıyoruz. Rize'nin sorunlarının çözülmesi merkezde alınan danışma kurullarında yapılan toplantılarla alınan kararları uygulayacak, bir yönetim anlayışını hayata geçirmek içi yola çıkıyoruz. Bunu da hayata geçirecek olan en iyi adayın Ayhan Akyüz Abimiz olduğuna inanıyoruz.'' Harita kadastro mühendisi Ayhan Akyüz, yıllardır Rize yaşadığını, Rize'nin sorunlarının çözümünün olduğunu dile getirerek, ''önemli olan göreve gelmemizdir'' dedi. Akyüz, ''Rize'de aday ol dediler.

Ben pek düşünmedim altmış yıldır Rize'de yaşıyorum. Otuz bir yıl Altmış yıl Rize'de yaşayan bir mühendis olarak Rize'nin sorunlarını görmemek mümkün değil. Oluşturacağımız bir grupla Rize'nin sorunlarını tek tek ele alacağız. Çeşitli projelerimiz sorunların nasıl çözüleceğini biliyoruz. Projelerimizi uygulayacağız. Önemli olan göreve gelmektir.''
İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi