Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülen titiz çalışmalar neticesinde; Dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen A.Ö. S.S. ve M.T. isimli şahıslar bir gün gibi kısa bir süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmış, müştekiye ait 1 adet altın kolye ve 1 çift altın küpe şüphelilerin üzerinden çıkmış, şahısların yapılan sorgulamasında geri kalan ziynet eşyalarının bozdurularak paraya çevrildiği ve paranın çeteye ait başka bir hesaba yatırıldığı tespit edilerek, bozdurulan altın takılara el konulmuş, banka hesabı da bloke edilerek dolandırıcılık şebekesinin amacına ulaşması engellenmiştir.

Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı

Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen A.Ö. ve S.S. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

Kendisine bu şekilde Polis süsü vererek çok sayıda Rizeli Vatandaşımızı dolandıran ya da dolandırmayı planlayan oluşum ve çetelere yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kendisini Polis, Asker, Savcı ya da herhangi başka bir kamu görevlisi sıfatıyla tanıtarak vatandaşlarımızı arayan ve kendilerinden para, altın vs. talep eden hiç kimseye itibar edilmemesini ve bu gibi bir durumla karşılaşılması halinde derhal '155 Polis İmdat' hattına haber verilmesini önemle rica ederiz.

Editör: Haber Merkezi