Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı



Rize'de ağaçtan düşerek talihsiz bir şekilde yaralanan Sabri Dokumacı (35) için adeta tüm tüm arkadaşları seferber oldu. Türkiye'nin ünlü spor ve sanatçıları ise Rizeli Dokumacı için 'Geçmiş Olsun' mesajları ileterek kendisine moral verdi.

Ramazan Ayının son günlerinde Rize'de çıktığı erik ağacından düşerek omuriliğini zedeleyen ve geçirdiği ağır ameliyat sonrası ayaklarında hissizlik meydana gelen Rize'de sevilen bir esnaf olan Sabri Dokumacı, bugün özel bir ambbülans ile tedavisinin devamı için Kocaeline gidiyor.

Dokumacı'nın yakın dostlarından Mümin Düzenli ve Zafer Topçu'nun Dokumacı'ya moral aşılamak için hazırlattığı video Sabri Dokumacı ve ailesini oldukça memnun etti.

Dokumacı'ya sağlık temennisinde bulunulan videoda Fenerbahçeli Futbolculardan Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Galatasaraylı Papen lakaplı eski futbolcu Mustafa Kocabey, yazar Senai Demirci, Şair İbrahim Sadri, Sanatçı Davut Güloğlu, A Haber'den Duygu Leloğlu, Hilal Özdemir, ATV'nin sevilen ekran yüzleri Cem Öğretir ve Şebnem Sunar Küçük, Kanal 24'ten Gökay Kalaycıoğlu, Radyo programcılarından Afrikalı Ali, Talha Bora Öge ve Fıkracı Oflu Ali lakaplı Ali Öztürk de bulunuyor.

Videoyu izleyen Sabri Dokumacı hastalığı süresince yanında olan, dua ve desteklerini kendisinden eksik etmeyen tüm sevenlerine, dostlarına teşekkür etti. Tedavisine Kocaeli'de devam edilecek olan Sabri Dokumacı'ya Rizedeyiz.Com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz….

Editör: Haber Merkezi