Rize Belediyesi tarafından Kültür Park' da organize edilen iftar yemekleri geleneği hayırseverlerin katkıları ile sürdürülüyor. Bu kapsamda Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu iftar yemeklerine katkıda bulunarak binlerce kişiye iftar verdi. Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlara yemek dağıtımına da katıldı. Programa, Ekşioğlu Vakfı Başkan Vekili Süleyman Ekşi, Vakıf Meclis Başkanı İbrahim Ekşi, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Galipcan Ekşioğlu, Mustafa Ekşi ile İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz katıldı. Heyet, vatandaşlarla birlikte gönül sofrasında iftarını açtı.

Ekşioğlu Vakfı Başkan Vekili Süleyman Ekşi, vakıf olarak bir çok alanda hayır işlerinde var olduklarını belirterek Rize Belediyesi'nin her yıl kurduğu iftar sofralarına katkı sağladıklarını söyledi. Ekşi, 'Ekşioğlu ailesi ve vakfı her zaman Rize'nin yanındadır 'dedi.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Ekşioğlu Vakfı yönetimi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ı da makamında ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi