Eksioğlu Vakfı Gençlik Kollar üyeler, İstanbul Üsküdar da düzenlene yemekli toplantıda bir araya geldi.

Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları, geleneksel kahvaltı toplantısı olan 'Ekşioğlu Gençleri Buluşuyor' etkinliği İstanbul Üsküdar Katibim Restauranta gerçekleşti. Türkiye'nin en büyük ailelerinden olan Ekşioğulları'nın buluşmasına Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı İbrahim Ekşi ile 250 dolayında vakıf üyesi genç katıldı.

BAŞKAN SÜLEYMAN EKŞİ'DEN MÜJDE
Ekşioğlu Vakfı Başkanı Süleyman Ekşi, yeni dönemde Çekmeköy Ekşioğlu Vakfı Sosyal Tesislerinin müjdesini verdi. Tesislerde, 52 dönüm alan içinde çok yönlü sosyal içerikli aktivitelerin gerçekleştirileceğini belirten Ekşi, 'Ailemize bu alanların dar geliyor. Bu tesisler ihtiyaçlarımızı karşılayacak. Ekşioğlu gençliği bütün organizasyonlarını yeni tesislerimizde yapabilecek' dedi.

YUNUS EKŞİ: YETİŞMİŞ GENÇ İNSAN KAYNAĞIMIZ VAR
Ekşioğlu Vakfı Meclis Üyesi ve Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetici Yunus Ekşi de vakfın yeni meclis üyelerini ve vakıf yönetimini tebrik ederek şöyle konuştu:
'Ailemizin gençleri içerisinde kabiliyeti yetişmiş bir insan kaynağımız var. Bu kaynağımız ailemizin bir gurur kaynağı olup, milletimize her alanda hizmet edecek niteliktedir. Yeni dönemde ailemizin gençleri aile içerisindeki akrabalık ilişkilerimizi çok daha güçlü bir zemine taşıyacaktır. Ekşioğlu gençliği aynı zamanda toplumsal sorunlarla da ilgili, çözüm üretecek, gerekli organizasyonlara imza atacak kabiliyettedir. Sivil toplum örgütleri ile ortak toplumsal fayda içerikli ortak programları birlikte yapabilecektir. Ekşioğlu Vakıf yönetimi gençliğimizi bütün imkanlarla destekleyeceğini zaten ifade ediyor. Aile içi ve aile dışı program çalışmalarını yürütecek dinamik bir Ekşioğlu gençliği görüyorum. Biz de vakfımızın bize verdiği görev olan; Ekşioğlu gençliğine sorumlu kişi olarak gençliğimizin bütün çalışmalarının yanında olacağız. Ekşioğlu ailesi asla sadece Ovit Şenlikleri ile anılmamalıdır. Ülkemiz, bir çok alanda hizmet etmeye hazır dinamik bir birikime sahip olan ailemizden çok şey bekliyor. Bu vesileyle bütün gençliğimizi gençlik kolları başkanımız Sefa Ekşi kardeşimizin şahsında tebrik ediyorum'

Bir Turist Sahilde Ölü Bulundu Bir Turist Sahilde Ölü Bulundu

Editör: Haber Merkezi