Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

Serginin açılışına Rize Valisi Kemal Çeber ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in yanı sıra daire müdürlerinin bir bölümü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Çeber açılış esnasında yaptığı kısa açıklamada, 'Halk Eğitim Merkezlerinde yapılan çalışmaları çok önemsiyorum. Buraya vatandaşlarımız gönüllü olarak geliyor ve bir veya birçok konuda kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Ayrıca burada kişiler yeni insanlarla tanışma imkanı da elde ediyorlar. Bu sayede toplumsal etkileşimde artmış oluyor'dedi. Ayrıca Vali Çeber, konuşmasının son kısmında yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dele getirerek, öğretmenlere ve kursiyerlere teşekkür etti.

Başkan Metin ise 'Metin, 'Serginin açılışını yaptık, ardından gezdik ve gördük ki birbirinden güzel ve özel ürünler burada sergilenmiş. Bu ürünleri yapmak ortaya koymakla bitmiyor. Birde bunları satışının yapılabileceği alanların oluşturulması gerekiyor. Rize Belediyesi olarak bu manada şehrimizde var olan ve hayata geçireceğimiz yeni sosyal tesislerimiz içerisinde bunların satışının yapılabileceği alanlar oluşturacağız. Özellikle turistlerimizin uğrak yerleri olan alanlarda satış noktalarını oluşturursak, bu emekler boşa gitmemiş olacaktır. Sosyal Tesislerimiz ile ilgili şuan bir çalışma içerisindeyiz ve bu konuyu en kısa sürede değerlendirmeye alacağız' dedi.

Editör: Haber Merkezi