Geçen hafta ligde yeşil-mavili ekip sahasında Başakşehir'e 2-1 kaybederek ligdeki kötü gidişini sürdürdü. Maçın ardından bazı taraftarlar Mehmet Cengiz Tesisleri'ne giderek gece geç saatlere kadar İsmail Kartal'ın istifası yönünde slogan attı. Kulüp yöneticileri taraftar ile görüşerek sakinleştirmeye çalıştı. Gece geç saatlerde taraftarlar emniyet teşkilatının da ricası ile olaysız şekilde dağıldı.

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Yaşanan üzücü gelişmelerin ardından taraftarların olay çıkarması nedeni ile İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman şube müdürlerinden taraftar liderleri ile bir araya gelmelerini istedi. İrtibat kurulan taraftar liderlerin olayın sıcaklığı ile birlikte şube müdürleri ile bir araya gelerek istişare gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir saat süren istişarenin ardından taraftarlara olay çıkarmadıkları için teşekkür edildi. Görüşmede tepkinin en doğal hak olduğu vurgulanarak, kulübün ve oyuncuların psikolojik olarak etkilenmemesi için yapılacak tepkilerde sağduyulu olunması gerektiğine dikkat çekildi.

Emniyet Teşkilatı bu hafta Trabzonspor maçına gidecek olan taraftar liderleri ile de bir araya gelerek olası olumsuzluk yaşanmaması için fikir alış verişinde bulunacak.

Editör: Haber Merkezi