Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı

Ziyaretin ilk bölümünde Büyükelçi Dr. Lalu Muhamad Iqbal, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve karşılıklı hediye taktiminde bulunuldu.

Valilik Makamında sohbet ortamında devam eden ziyarette Çeber'e eşi Neslihan Ayan Çeber'de eşlik etti.

Çeber, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Dünyanın en büyük iki Müslüman ülkesi olarak ilişkilerimiz daha da geliştirebiliriz. Pandemi süreci içerisinde pek çok alanda tedbirler uygulamak durumunda kaldık. İlerleyen süreçlerde normalleşme ile birlikte iki ülke arasında ki ilişkilerin çok daha hızlı bir şekilde artacağı düşüncesindeyim' dedi.

Iqbal de Vali Çeber'e hoş misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, Endonezya'nın her tür ilişkinin geliştirilmesi noktasında hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Metin'e Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammad Iqbal, Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Iqbal, Metin ile bir süre sohbet etti.

Iqbal'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin, ziyarette ülkeler arası ilişkiler ve her iki ülkede yetişen iki küçük yapraktan elde edilen beyaz çayın sıcaklık ve toprak özelliklerinden karşılıklı bahsedilerek, Iqbal'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Iqbal ise Rize'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Metin'e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hediye takdimi ile sona erdirildi.

Editör: Haber Merkezi