Pazarköy muhtar adayı Harun Sait Er, ekibinde yer alan Recep Usta, Ahmet Uzun, Şevki Dokumacı, Muhittin Bakırcı, Ali Sarı, Ahmet Çelik, Recep Yetimberber ve Engin Yazıcı yer alıyor. Er çalışma arkadaşları ile beraber gazetemizi ziyaret etti.

7 gün 24 saat ekibiyle birlikte köylerine hizmet edeceklerini belirten Er, projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: 'Köyümüzdeki kanalizasyon projesini İl Özel İdaresi ile işbirliği içerisinde gerçekleştireceğiz. Köyümüzde bir muhtarlık ofisi yok. Bu ofisi yapacağız. Bütün elektrik hatlarını kapalı kablo haline getireceğiz. Bütün yerleri aydınlatacağız. Bütün yollarımız asfaltlanacak, bağlantısı olmayan yollarımızı da yapacağız. Atıl durumda bulunan değirmenlerimiz var, bunları faal hale getireceğiz.'

'GENÇLERİMİZE DEĞER VERECEĞİZ'

Bugüne kadar köylerinde yaşayan gençler ile yeterli düzeyde ilgilenilmediğini belirten Er, 'Biz gençlerimize değer vereceğiz. Onları çok önemsiyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gençlerimize destek vereceğiz. Köyümüze tam donanımlı bir kütüphane kazandıracağız. Kütüphanemizde bilgisayarlarda yer alacak. Cami altı gibi bir yerde hem yaşlılarımızın hem de gençlerimizin kaynaşacağı bir ortam sağlanacak. Ayrıca muhtarlık maaşını, köyümüzde okuyan öğrencilere burs olarak ödeyeceğiz' dedi.

'KÖYÜMÜZE BANKAMATİK KURACAĞIZ'

Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak Rize Üreten Kadınların Şehri Olacak

Er, 2019 yılı programı içerisinde doğalgaz ile ilgili bir çalışma bulunmamasına rağmen 2020 yılı için doğalgaz projesini programlarına katma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Diğer projeleri hakkında ise Er, şu ifadeleri kullandı: 'Emekli, çalışan ve çay üreticisi için köyümüze bir bankamatik kurdurma hedefimiz var. Bu konuyla ilgili olarak bir ön çalışma yaptık. İnşallah kampanya başladıktan sonra bunu gerçekleştireceğiz.'

'KİM SEÇİLİRSE ONU TEBRİK EDERİZ'

Muhtarlık yarışı içerisinde olduğu diğer adaylara da başarılar dileyen Er, 'Bizim gayemiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktır. Muhtarlık yarışını kim kazanırsa onu tebrik edeceğiz ve her türlü yardımda bulunacağız. Köyümüz için bu katkıyı sağlayacağız' diye konuştu.

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve baş yazarı Aytekin Kalender, ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür ederek, kazanan köyümüz, ilimiz, ülkemiz olsun temennisinde bulundu.

785 seçmenin oy kullanacağı muhtarlık seçimlerinde şimdiki muhtar Bayram Ali Kart ve muhasebeci Barış Yılmaz'da muhtarlık yarışında yer alıyor.


Editör: Haber Merkezi