April5 Apart Otel ismiyle işletmecilik yapan 55 yaşında olan Mehmet Özdoğan daha önce fırıncılık ve lokantacılık yaptığını belirterek; 'Bölgemize artan ilgiyi görmemek mümkün değil. Dünyanın çok az yerinde bulunan yeşil doğaya sahibiz. Artan ilgi ve konaklama ihtiyacını görüp doğup büyüdüğüm köyde böyle bir konaklama tesisi yapmaya karar verdim. Görenler çok beğeniyor. 2 artı 1 ve 1 artı 1 apart evler oluşturdum. Gelenler burada tüm ihtiyaçlarını görebiliyor. Ev gibi 5 tane ayrı apartta hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz konakladıklarında bize olumlu tepkiler veriyorlar. Temiz hava, bol oksijen, sakin sessiz bir ortam, buz gibi doğal su ve yemyeşil bir doğanın içinde olmak isteyenleri tesisimize davet ediyoruz. Yaylalar bize çok yakın. Misafirler; bizde konaklayıp buradan Rize'nin en güzel yaylalarına şelalelerine ulaşabilirler' dedi.

Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi Rize’de 16 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

'HERKESİ KÖYÜMÜZE, TESİSİMİZE BEKLİYORUZ'
En iyi malzemeyi kullanılarak yaptığı apart evlerde özellikle yaz aylarında çok sayıda konuğu ağırladıklarını belirten Özdoğan, 'Yaklaşık iki yılda tesisi oluşturdum. Öncelikle ev olarak yapıyordum sonra köyde bir ilk olan bu şekilde tesise çevirdim. Herkesi köyümüze, tesisimize bekliyoruz' diye konuştu.

APRİL5 APART OTEL
April5 Apart Otel, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Çayırdüzü köyünde hizmet veriyor. Rezervasyonlar için tesise 0532 589 21 33 nolu telefondan ulaşılabiliyor. April5 Apart Otel'de 4 ve 6 kişilik oda kapasitesiyle toplam 5 apart dairesi bulunuyor. Apart dairelerin tamamı yöre doğasına uygun olarak ahşap mobilyalar ile döşenmiştir. Misafirler gürültülü şehir hayatından uzak olan 617 rakımlı köyde muhteşem manzarasının tadını çıkarabilir. Apartlarda müşterilere buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, tv, internet, ütü, ütü masası, çamaşırlık ve tüm mutfak malzemeleri sunuluyor.

FOTO GALERİ

Editör: Haber Merkezi