05-08 Nisan 2018 tarihlerinde Rize'de 75 ilden 465 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek şampiyonanın açılış seremonisi Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz'ın katılımları gerçekleştirildi.

Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet

Açılış seremonisinde konuşan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik açıklamasında ' 05-08 Nisan 2018 tarihlerine Yeni Şehir Spor Salonunda 465 sporcumuza ev sahipliği yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Spor Genel Müdürlüğümüzün 2018 faaliyet programında yer alan Güreş Türkiye Birinciliği Müsabakalarını ilimizde yapmaktan büyük onur duyduk Türkiye Birinciliğinde Rize'mizde yarışacak olan sporcularımız bizleri Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında temsil edecekler. Güreş branşında Rize ili bir çok başarıya imza atarak başarılı sporcular ile adını duyurmuştur. İnşallah bu müsabakada yarışacak olan sporcularımızda isimlerini tarihe yazdırmak için bugün bura da ter dökecekler. Ben şimdiden Türkiye birinciliğinin herkes için hayırlı olmasını ve sporcularımızın başarıların daim olmasını temenni ediyorum' dedi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ' Yurdumuzun bir çok köşesinden buraya gelmiş tüm sporcu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah sakatlanmadan, nezaket içerisinde güzel bir organizasyon olur' diye konuştu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ülkemizi Okullararası Dünya Şampiyonasında temsil edecekler

Editör: Haber Merkezi