Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak

Düzenlenen programda RİBEGEM faaliyetlerinin anlatıldığı sunumlar, faaliyet gösteren gençlerin hazırlamış oldukları Müzik dinletisi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin'in öğrencilerle sohbeti yer aldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap konuşmasında, '20-30 kişilik guruplarla başlamış olduğumuz Ribegem faaliyetleri bugün artık salonlara sığmaz oldu her iki salonunda dolu olması bu işi başardığımızında bir göstergesidir. İnşaallah yeni dönemdede Rahmi Başkanımızla birlikte spor salonlarında bu organizasyonları yapacaksınız. Birkaç tane uygun altyapısı oluşturulan mahallemize de gençlik merkezleri açtık. En önemliside Rize Belediyesi kent tiyatrosunu kurduk. Ayrı bir bina olmadığı için Ribegem içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Yılda yaklaşık 40 organizasyonu gerçekleştirdik. Bu etkinlikler gençlerimizin kendilerini ifade etmelerini kolaylaştıracaktır' dedi.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, konuşmasında,' En büyük eksiğimiz bu sosyal etkinliklerin yanı sıra bir abiniz olarak size tavsiyem bolca Kitap okumanızdır. Ne kadar çok kitap okursak bu ülkeyi bu dünyayı gözle kulakla tabiatı algılarız ve anlatırız. Bir ayağınız ebed de ve ezelde olmak koşuluyla geleneklerinize olması lazım. Bir ayağımız da gelecek adına olması lazım. Geleceği ve geçmiş şuuru birleştirebilirsek oradan hakikati ahlakı ve geleceğe emin adımlarla bakan gençler oluşturmuş oluruz. Sizler hem kendinize hem bu ülkeye hem Ailenize hem de Dünyanın ihtiyacı olan gençlersiniz' dedi.

Etkinlik, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubunun hazırlamış olduklarıdinleti programı ve ardından RİBEGEM Koordinatörü Halim Turgut un Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a hediye takdimi. Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmak'ın katılımcı 6 öğrenciye 200'er liralık hediye çeki çekilişi toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla son buldu.

Editör: Haber Merkezi