Rize'nin Tek Kadın Başkanı, Stadyum ve Tesis Talep Ediyor! Rize'nin Tek Kadın Başkanı, Stadyum ve Tesis Talep Ediyor!

Turizm sezonun yaklaşmakta olduğu Rize'de yoğun hazırlıklar sürerken, örnek bir davranış Green Hotel ve 20 den fazla çalışanından geldi. Bütün çalışanlarının TEMA Gönüllüsü olduğu işletme, doğa ve çevreye saygılı bir programı da uygulamaya geçiriyor.

TEMA Vakfı Kurum Tabelası otel çalışanlarının katıldığı bir törenle TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Nevzat Özer tarafından otel işletmecisi Gülhanım Delihasan'a verildi. 'Doğu Karadeniz Bölgesi'nin biyolojik, jeolojik, peyzaj, kültürel değerleriyle uluslararası öneme sahip olduğunu belirten ÖZER, bölgenin korunması, Ayder, Uzungöl'deki gibi yanlışlara düşülmemesi için çevre- doğa koruma bilincinin yükseltilmesi gerektiğini' ifade etti.

İşletme adına TEMA görselini alan Gülhanım Delihasan ise; ' doğa bizim her şeyimiz, özellikle turizm sektörü açısından en büyük sermayemiz inanılmaz güzellikler sunan doğamızdır. Onu korumak, geleceğe bozmadan taşımak sadece insani, vicdani bir görev değil, binlerce insanın aşını işini de korumaktır. Çocuklarımızın eğitiminden kırsal projelerine kadar sempati ile izlediğimiz TEMA Vakfı'nı bir gönüllüsü olmaktan, işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi