-İlçenin Kış aylarında 4 ay güneş almadığını belirten Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ' Projemiz hazır ve bunu hayata geçirmek için çalışmalarımız olacak, ayrıca şehir merkezinden geçiş yolunu derenin karşısına almak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Çamlıhemşin ilçesinde yeniden seçimleri ittifaka rağmen kazanarak ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Osman Haşimoğlu yaptıkları projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ç.Hemşin ilçesinde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Osman Haşimoğlu ilçenin turizmden kazanacağını belirterek ' Doğa harikası bir ilçemiz var ve her yıl bir milyona yakın insan ilçemizi ziyaret etmekte, gelen turistlere yönelik çalışmalarımız olacak, Şehir içi geçiş yolunu Topluca yolu ayrımından derenin karşısından vereceğiz, ona göre projemiz hazır ve hemen çalışmalara başlayacağız' dedi.

İkizdere Seçim Sonuçları 2024 - Rize İkizdere’de Kim Kazandı? İkizdere Seçim Sonuçları 2024 - Rize İkizdere’de Kim Kazandı?

İlçede TOKİ konutları çalışmalarının başladığını belirten Haşimoğlu ' İlçemizde konut sıkıntısı vardı ve başlatılan TOKİ konutları çalışmalarını kısa sürede tamamlamak istiyoruz' dedi.
İlçenin Kış ayında 4 ay güneş almadığını belirten Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşımoğlu ' Güneş sistemi konusunda geliştirilen projemiz var ve ilçenin güneş alabilmesi için aynalı sistem ile tepede konulacak aynalar sayesinde 4 ay ilçenin güneşsiz kalmayacak bu konuda çalışmalara hemen başlayacağız' dedi.
İttifaka karşı yeniden kazandığını belirten Haşimoğlu ' Halkımız bize teveccüh gösterdi, yaptığımız çalışmalar ortada, bizi bekleyen çalışmalar var, tecrübemiz ile yeniden kolları sıvayarak yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Editör: Haber Merkezi