Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadelede en ön safta yer alan hemşireler için özel etkinlik düzenlendi.

Rize'de Enderun Usulü İlk Teravih Namazı Kılındı Rize'de Enderun Usulü İlk Teravih Namazı Kılındı

Sanatçı Ekin Uzunlar tarafından konferans sistemiyle söyleşi ve mini konser düzenlenerek, hemşireler için moral günü organize edildi.

Program, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim Atalar, Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, Uzm. Dr. Eda Küçüktülü ve yüzündeki maske izleriyle pandeminin simgesi haline gelen ve ulusal basında da yer alan Yoğun Bakım Ünitesi Hemşiresi Seher Altuncu ile 100'e yakın hemşire ve ebenin katılımıyla ZOOM üzerinden yapıldı.

'Sağlıkçılarımız İçin Ne Yapsak Az Kalır'
Programda hemşire ve ebelerin istediği şarkıları seslendiren Ekin Uzunlar, 'Pandemi sürecinde sağlıkçılarımızın ve bilhassa hemşire ve ebelerimizin değeri daha fazla anlaşıldı. Bu süreçte çok yorulan sağlıkçılarımız için ne yapsak az kalır, tüm sağlıkçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum' dedi.

Program sonunda Ekin Uzunlar'a teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ise pandemiyle ilgili farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen 'Şifa Eli' fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü alan fotoğrafı kendisine takdim etti.



Editör: Haber Merkezi