Rize'ye Modern Ruh Sağlığı Hastanesi Kuruluyor Rize'ye Modern Ruh Sağlığı Hastanesi Kuruluyor

Günlerdir siyasi alanda seçim çalışmaları sırasında oluşan rekabet, her iki adayın aynı mahallede komşu olması nedeniyle bayram namazıyla birlikte yerini demokrasi şölenine bıraktı.

Namaz sonrası her iki adayı çay ocağında buluşturan Dağsu Mahallesi Muhtarı Mustafa Topaloğlu 'Hazır iki adayı yakalamışken söz alalım. Mahallemiz camisinin doğalgaza ihtiyacı var. Kazanan aday Caminin doğalgazını yaptırsın sözünü burada alalım' dedi.

Bu güzel tablonun Dağsu Mahallesinden tüm ülkeye yayılmasını dileyen AK Parti Rize Milletvekili adayı Muhammet Avcı'Bu güzel tablo mahallemize örnek olmuştur. Bu örnek tablo umarım tüm ülkemize yayılır ve ülkemize hayırlı olur' dedi.

CAMİYE DOĞALGAZI ALACAĞIZ
Bizim mahalle kaybeden değil kazanan olacak. Her şekilde sonuç ne olursa olsun caminin eksiğini yerine getireceğiz diye konuşan CHP Rize Milletvekiil Adayı AV. Remzi Kazmaz şöyle devam etti: 'Birlik,beraberlik,dayanışma ve barış bizim mahalleye yakışıyor. Her ikimizde farklı partilerden milletvekili yarışı yapıyor olsak da, hiç bir şey ne bizim aramızdaki dostluğu nede mahallemizdeki birlik beraberliğibozamaz.Kazanan her koşulda demokrasi ve dostluk olacak.'

Her iki adayın bu demokrasi ve dostluk içerisinde verdiği görüntü mahalle sakinleri tarafından bolca alkış aldı. Her iki aday sabah çayları sonrası birbirlerine başarılar dileyerek ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi