TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

İlk devreye hayal kırıklığı ile tamamlayan Çaykur Rizespor, ikinci devreyi ligin istikrarlı ekiplerinden Kasımpaşa ile oynayacağı maçla açıyor. Topladığı 12 puanla puan tablosunun son basamağında yer alan yeşil mavililer, zorlu İstanbul deplasmanında galibiyet ile dönerek, iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Bugün, saat 20:00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin hakemi Mustafa Öğretmenoğlu olurken yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Murat Gözütok yapacak.

26'NCI RANDEVU

İki takım arasında 1989/1990 sezonunda 1'inci Lig'de başlayan rekabette bugüne kadar 25 maç geride kaldı. Çaykur Rizespor 10 maçta Kasımpaşa'nın bileğini bükmeyi başarırken 9 maçta sahadan yenik ayrıldı, 6 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Süper Lig'de 2007/2008 sezonu itibariyle başlayan rekabette yeşil mavililer, İstanbul temsilcisine karşı; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Süper Lig'de geride kalan maçlarda Kasımpaşa filelerini 13 kez havalandıran Çaykur Rizespor, kalesinde de 16 gol gördü.

Süper Lig'de iki takım arasında oynanan son 7 maçın 5'ini Kasımpaşa kazandı. Mavi beyazlılar ayrıca son 3 lig maçında da Çaykur Rizespor'u yenmeyi başardı.

Ligin ilk devresinde Rize'de oynanan müsabakada yeşil mavililer 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi