18'inci kez mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısınında tarihinin en kötü derecesini elde eden Çaykur Rizespor, ikinci devre ile birlikte kötü tabloyu tersine çevirdi. Sezonun ilk devresini 12 puan ile son sırada tamamlayan yeşil mavililer, ikinci devrede ise geride kalan 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan topladı. Çaykur Rizespor bu serisi ile birlikte ikinci devrelerin ilk 6 haftası baz alınarak lig tarihindeki en iyi başlangıçını yapmış oldu.

REKORLAR İÇİN F.BAHÇE KARŞINA ÇIKACAK

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Çaykur Rizespor, bu mücadelede yenilmediği takdirde kendi adına rekorlara imza atmış olacak.

2005/2006, 2013/2014 ve 2015/16 sezonlarının ardından bu sezon da 6 maçlık yenilmeme serisine imza atan Karadeniz temsilcisi, Fenerbahçe karşısında da mağlup olmadığı takdirde Süper Lig'de ilk kez 7 hafta üst üste yenilgi almamış olacak.

Palut: Maça son derece tutuk başladık Palut: Maça son derece tutuk başladık

Bunun yanında ligde üst üste 3 dış saha maçında sahadan galibiyet ile ayrılan yeşil mavililer, hafta sonu Fenerbahçe'yi yenmesi halinde Süper Lig'de ilk kez art arda 4 deplasman maçını kazanmış olacak.

Editör: Haber Merkezi